İletişim Fakültesi’ne Üç Ödül Birden

• 14.12.2018
  • İletişim Fakültesi’ne Üç Ödül Birden için yorumlar kapalı

Dünya Tütünsüz Günü Kısa Film Yarışması ödül töreni Baruthane Ihlamur Kafe’de düzenlendi.

Törene Samsun Valisi Osman Kaymak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema (RTS) Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Çakın’ın da jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, lise ve üniversite kategorisinde yarışan öğrencilere ödülleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından takdim edildi.

Ödüller yetimhaneye bağışlandı

Üniversite kategorisinde OMÜ İletişim Fakültesi RTS 3. Sınıf öğrencisi Mücahit Kaya Sağ Ayak isimli çalışmasıyla birincilik ödülüne layık görüldü. Ödül olarak kendisine fotoğraf makinası hediye edildi. Teşvik ödülleri kapsamında RTS 3. sınıf öğrencisi Suat Avcı 10 Yıl isimli çalışmasıyla ikinci Yunus Tüzen ise Olur mu Olmaz mı çalışmasıyla üçüncü oldu. Teşvik Ödülü olarak ayakkabı ve bisiklet hediye edildi. İletişim Fakültesi öğrencileri, ödüllerini yetimhanedeki çocuklara bağışladılar.

Etiketler: / / / /