2. Geleneksel Kadrajımda Yaşam Fotoğraf Sergisi

• 09.05.2019
  • 2. Geleneksel Kadrajımda Yaşam Fotoğraf Sergisi için yorumlar kapalı

Çarşamba Belediyesi’nin katkılarıyla bu sene ikincisi düzenlenen “2. Geleneksel Kadrajımda Yaşam” fotoğraf sergisi, fotoğraf sevenlerin beğenisine sunuldu.

Çarşamba Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen sergi açılışına, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oktan ve Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Çakın, Yeni Medya ve Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nur Erdem, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Serginin açılışını yapan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oktan “Bu yılda öğrenci arkadaşlarımızın çektiği resimleri sizlerle buluşturma amacıyla bu sergimizi düzenledik. Katılım sağlayan tüm konuklarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu yılın Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkmasının 100. yılı olması sebebiyle “Kadrajımda 100. Yıl” isimli bir köşenin de olduğu sergide fotoğraf meraklısı öğrencilerin kadrajına takılan fotoğraflar yer adlı.” şeklinde konuştu. Sergide Fotoğrafçılık Topluluğu öğrencilerinin 24 fotoğrafı yer alıyor.

Etiketler: / / / / / /