Sıcak hava balonu meraklılarını bekliyor

• 15.11.2015
  • Sıcak hava balonu meraklılarını bekliyor için yorumlar kapalı

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Kalkınma Projesi kapsamında sıcak hava balonu turları gerçekleştirildi.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından hayata geçirilen sıcak hava balonu turları büyük ilgi görüyor.

Bafra Kalkınma Ofisi’ne Türkiye Hava Sporları Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından sunulan proje kapsamında sıcak hava balonu turları gerçekleştirildi.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Burhan Apaydın, ”Sıcak Hava Balonu Projesi, sunduğumuz birkaç proje arasından kurul tarafından da kabul gören bir proje oldu. Proje için firma yetkililerini davet ederek arazi ve meteoroloji incelemesinin ardından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden de yasal izinlerin alınmasıyla projemiz hayata geçmiş oldu” dedi.

Etiketler: / / / / / / / / / / / /