OMÜ Ailesine Katılan Öğrencilere Hoş Geldin Karşılaması

• 02.09.2020
  • OMÜ Ailesine Katılan Öğrencilere Hoş Geldin Karşılaması için yorumlar kapalı
  • 675 kez okundu

2020-2021 eğitim-öğretim yılının kayıt dönemi Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Kampüsünde 31 Ağustos’ta başladı.

OMÜ ailesine yeni katılan öğrenciler, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görevlilerinin açtığı stantlara başvurarak 6 Eylül’e kadar kesin kayıtlarını yaptırabilecek. “Kampüse Hoş Geldin” mesajıyla yeni gelen öğrencileri bu yıl da yalnız bırakmayan OMÜ Konseyi, karşılamaları, pandemiye rağmen kısıtlı da olsa gerçekleştiriyor. Maske, mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek öğrencileri karşılayan Öğrenci Konseyi, öğrencileri Üniversite hakkında bilgilendirerek onlardan gelen soruları cevaplıyor. İlk 3 gününde 500’e yakın öğrencinin yüz yüze kayıt yaptırdığı dönemde OMÜ personeli ve Öğrenci Konseyi, yeni gelecek öğrencilere “Kampüse Hoş Geldin” diyerek yardımcı olmaya devam edecek.

Etiketler: / / /