İletişim Fakültesinden Öğretmenlere Etkili İletişim Semineri

• 25.11.2019
  • İletişim Fakültesinden Öğretmenlere Etkili İletişim Semineri için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi ve Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu iş birliğiyle “Etkili İletişim” semineri düzenlendi. İletişim Fakültesi öğretim elemanları tarafından Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlere verilen seminere çok sayıda katılım oldu.

OMÜ İletişim Fakültesinin Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile imzaladığı iş birliği protokolü gereği 21 Kasım Perşembe günü Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen seminerde, fakültemizin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Arş. Gör. Nilay Tan Çakır öğretmenlere seminer verdi. Seminer, Doç. Dr. Recep Yılmaz’ın kendisinin oluşturduğu liderlik ve yönetim ölçeği üzerinden test uygulamasıyla interaktif şekilde başladı. Arş. Gör. Nilay Tan Çakır’ın, iletişim kavramı, iletişimin tarihsel süreci, temel iletişim modelleri, iletişim sürecinde rol oynayan değişkenler ve etkili iletişimle ilgili gerçekleştirdiği sunumun ardından sözü alan Doç. Dr. Recep Yılmaz ise anlamlandırma, alt metinleri okuma, iletişim yönetimi ve liderlik konularından bahsetti.

Seminer Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri branşı öğretmenleri Özgün Bilge Atılgan ve Bora Demirhan’ın teşekkürleriyle son buldu.

Etiketler: / / / / / / / / / /