İletişim Fakültesi öğrencileri köy okulunu renklendirdi

• 15.12.2017
  • İletişim Fakültesi öğrencileri köy okulunu renklendirdi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencileri “Sosyal Sorumluluk Projesi” dersi kapsamında Çarşamba Belediyesi ve İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilciliği iş birliği ile Kızılot Burçin Uysal İlkokulu’nun çizimlerini ve boya işlerini üstlendi.

Düzenlenen etkinlikte Çarşamba İlçesi Kızılot Köyü İlkokulu’nun iç ve dış duvarlarına renkli figürler çizildi. İlkokul öğrencileri ve projede gönüllü olarak yer alan öğrenciler eğlenceli anlar yaşadı.  Güzel görüntülerin yer aldığı etkinlikte öğrenciler ile aynı zamanda çeşitli çocuk oyunları oynandı. Trafik işaretleri ve levhaları öğrencilere okul öğretmenleri ile birlikte tanıtıldı.

Köy okulu aynı zamanda kütüphanesine kavuştu

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında proje sahiplerinin emekleri Samsun Bayındır İlkokulu ve Ortaokulu idarecileri desteği ile çevre okullar ve kütüphanelerden toplanan kitaplar Kızılot Burçin Uysal İlkokuluna umut oldu. Gönüllü öğrenciler okul kütüphanesinin açılışını aynı gün gerçekleştirdi.

Proje üyelerinden Esra Torun “Bu etkinliği üniversitede ki arkadaşlarımıza toplumsal sorumluluk bilinci kazandırmak ve böyle projelerin gerçekleşmesine örnek teşkil etmek için düzenledik” dedi. Torun “Bu bir ekip işidir sponsorluk çalışmaları ve etkinlik düzenlenmesi beni ve ekip arkadaşlarımı zorlasa da çocukların yüzündeki gülümsemeler her şeye bedeldi.” şeklinde konuştu.

_MG_1277_MG_1105

Etiketler: / / / /