Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Bölümü Atölyesi Renkleniyor

• 24.10.2019
  • Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Bölümü Atölyesi Renkleniyor için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin çalışmalarını yürüttüğü Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesi kapısının renklendirilmesi için düzenlenen yarışmanın ödülleri verildi.

Atölyenin yeni eğitim yılında, çalışmalara yeni ortamında devam edeceğine dikkat çekmek için düzenlenen yarışma 3 Ekim 2019 tarininde başladı.

Gönderilen çalışmalar, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Altıparmak, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Özer, Öğr. Gör. Emine Ceng, Öğr. Gör. Halil İbrahim Zengin, Arş. Gör. Nilay Tan Çakır, Arş. Gör. Ebru Akçay ve Arş. Gör. Cansu Mayadağlı’nın içinde bulunduğu jüri tarafından puanlanarak değerlendirildi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü içerisinde düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler 22 Ekim 2019 tarihinde yapılan törenle açıklandı. Yarışmanın birincisi Eren Taslak, ikincisi Fatih Özsoy ve üçüncüsü Birgül Esen oldu. Yarışmaya katılan diğer öğrencilerin çalışmaları ise övgüye değer bulundu.

Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesinde düzenlenen ödül töreni, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz’ın öğrencilere katılımlarından dolayı  teşekkür konuşması ile başladı. Konuşmasında öğrencilere önemli olanın cesareti yaratmak olduğuna, geri kalanın öğrenme ile gelişeceğini vurguladı. En önemli şeyin merak ve ilginin sürekliliği olduğuna değinen Yılmaz, “belki de bugün dereceye giremeyen öğrencilerin de ileride başarılı birer iletişim profesyoneli olarak ödüller alacağını”  söyleyerek sözlerini bitirdi.

Etiketler: /