Fakültemiz Canik Basın Çalıştayı’na katıldı

• 15.02.2016
  • Fakültemiz Canik Basın Çalıştayı’na katıldı için yorumlar kapalı

Canik Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın çalıştayı düzenledi.

Canik Kültür Merkezi’nde 8 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen çalıştaya, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Basın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar, Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri, Pisi Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ile basın mensupları katıldı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in konuşmasıyla başlayan çalıştayda “Medya ve Etik” , “Yerel Medya”, “Görsel Medya”, “İnternet Medyası” , “Spor Haberciliği” başlıkları ele alındı. Yerel ve yaygın basının sorunlarının tartışıldığı oturumlarda konuşmacılar çözüm önerilerini sundular. Çalıştayda, sunulan önerilerin gerçekleştirilmesine yönelik girişimlerin başlatılması kararlaştırıldı.

Etiketler: / / /