Damla Topluluğu Çanakkale şehitlerini andı

• 20.03.2018
  • Damla Topluluğu Çanakkale şehitlerini andı için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Damla Topluluğu Çanakkale şehitlerini anma etkinliği düzenledi.

İletişim Fakültesi Damla Topluluğu’nun gerçekleştirdiği Çanakkale şehitlerini anma etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çarşamba İmam Hatip Lisesi öğrencisi Adem Karagüzül şehitlerimiz anısına Kuran okudu.

Gazetecilik 2. sınıf öğrencileri Oğuzhan Güneş ve Gizem Öngün, Mehmetçiklerin ailelerine yazmış oldukları mektupları okudular. Okunan duygusal mektupların ardından senaryo ve yönetmenliğini Turan Haste’nin yapmış olduğu Çanakkale şehitleri anısına hazırlanmış olan ‘Hasat Zamanı’ adlı kısa film gösterildi. Kısa film gösterimi ile konuklar duygusal anlar yaşadılar.

Gazetecilik 2. sınıf öğrencisi Zafer Acar, Çorum Özel Sınav Temel Lisesi 12. sınıf öğrencisi Asena Beyza Biçer’in ‘Son Kale’ isimli şiiri okudu. Okuduğu şiirle konuklara Çanakkale ruhunu iliklerine kadar hissettiren Acar’ın ardından, Gazetecilik 2. sınıf öğrencileri Nurhayat Aydınlı, Züleyha Demirbaş, Gizem Öngün ve Tuğçe Küçük “Çanakkale İçinde” türküsünü seslendirdiler.

Etkinlik sonunda Damla Topluluğu üyeleri konuklara teşekkür etti.

Etiketler: / / /