Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Doç. Dr. Oğuz Göksu OMÜ’de

• 03.01.2021
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Doç. Dr. Oğuz Göksu OMÜ’de için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi OMÜ Medya Sohbetleri ekibi, bu hafta Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Doç. Dr. Oğuz Göksu’yu konuk ediyor.

İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen’in moderatörlüğünde 4 Ocak Pazartesi 19.00’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Youtube kanalından yapılacak canlı yayında Göksu ile “Kamu Diplomasisi ve İletişim Sektörünün Genel Çerçevesi” üzerine konuşulacak. Söyleşiye katılmak ve daha fazlası için @medyasohbetleri adresini takip edebilir, iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler: / / /