Çarşambalı şehit son yolculuğuna uğurlandı

• 12.12.2016
  • Çarşambalı şehit son yolculuğuna uğurlandı için yorumlar kapalı

İstanbul Beşiktaş’taki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Öztürk, memleketi Çarşamba’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Milletvekilleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, ilçe belediye başkanları, mülki-idari amirler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş’ta meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru Öztürk, Çarşamba’daki baba evinde alınan helalliğin ardından Rıdvan Paşa Camii’ne getirildi. Rıdvanpaşa Camisi’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Yenikışla Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Etiketler: / / / / / / /