29.Genç İletişimciler Yarışmasında İletişim Fakültesi mezunu Işıl Kaptan imzası

• 02.03.2018
  • 29.Genç İletişimciler Yarışmasında İletişim Fakültesi mezunu Işıl Kaptan imzası için yorumlar kapalı

Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması’nda ödüller dağıtıldı. Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi mezunu Işıl Kaptan Mizanpaj kategorisinde 3.lük ödülü layık görüldü.

OMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu Işıl Kaptan, 29’uncu Genç İletişimciler yarışmasında “Yazılı Basın /Mizanpaj” dalında “Genç İfade Gazetesi Ağaca Oyulan Hayaller” adlı haberin sayfa tasarımıyla, üçüncülük ödülüne layık bulundu. Kaptan 3.lük ödülünü Hürriyet Gazetesi Köşe yazarı Sedat Ergin’ nin elinden aldı. Jüri Işıl Kaptan’ın tasarımını; “Başarılı sayfa tasarımı, font seçimi, dengeli mizanpaj anlayışı” şeklinde değerlendirdi.

42 üniversitenin İletişim Fakültelerinden Yazılı, Görsel, İşitsel, Reklam, Halkla İlişkiler ve İnternet Yayıncılığı dallarında 1087 öğrencinin 917 çalışma ile katıldığı yarışmada, 25 üniversiteden 102 öğrenci 59 proje ile ödüle değer görüldü.

OMÜ İletişim Fakültesi’ni törende öğretim üyeleri, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya ve Yrd. Doç. Dr. Beste Nigar Erdem temsil etti. Öğretim elemanları öğrencinin ödül heyecanını yerinde paylaştı.

Katılımcılar

Törene;  Aydın Doğan Vakfı (ADV) Kurucusu ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Yeditepe Üniversitesi Kurucusu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı Yağmur Şatana, ADV Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, ADV Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çamur, ADV Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Vural, Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Billur Ülger, Doğan Holding Genel Sekreteri Ayhan Sırtıkara, Hürriyet Gazetesi köşe yazarları Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin ve Deniz Zeyrek, Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, CNN TÜRK Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, Hürriyet Reklam Direktörü Zeynep Tandoğan, Hürriyet Dijital İçerik Koordinatörü Emre Kızılkaya, CNN TÜRK Haber Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Boratav, Aslı Öymen ve Şafak Ongan’ın da aralarında bulunduğu Doğan Medya Grubu yöneticileri, duayen gazeteci ve televizyoncu merhum Mehmet Ali Birand’ın eşi Cemre Birand, öğretim görevlileri ve finale kalan öğrenciler katıldı.

IMG_3364 IMG_3359 IMG_3355 IMG_3352 IMG_3302

Etiketler: / / / / / / / / / / / / / / /