Yılın en iyi haber spikeri Cem Öğretir Samsun’da

• 15.11.2015
  • Yılın en iyi haber spikeri Cem Öğretir Samsun’da için yorumlar kapalı

Yılın En İyi Spikeri Cem Öğretir, İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen beden dili, diksiyon ve etkili iletişim seminerinde Samsunlularla buluştu.

İlkadım Belediyesi tarafından beden dili, diksiyon ve etkili iletişim semineri düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Beden Dili, Diksiyon ve Etkili İletişim” semineri “Yılın En İyi Haber Spikeri” ödülünün sahibi Cem Öğretir tarafından verildi. Program dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

“Haberin merkezinden ATV haber merkezinden iyi akşamlar” diyerek dinleyicileri selamlayan ünlü sunucu, etkili iletişim, sesin doğru kullanımı, nefesin doğru ve gerekli biçimde alınıp kullanılması, diksiyon, konuşmada beden dilinin kullanımı konularında bilgi ve tecrübelerini izleyenlerle paylaştı.

Öğretir, “Kişilerarası iletişimin adımlarını nezaket, samimiyet, varlığa ve psikolojik özel alanlara saygı oluşturuyor. Ne söylediğimizden daha çok nasıl söylediğimiz önemli. Etkili konuşma becerisi ile kendinizi daha iyi ifade edebilir, kişileri ikna etme yeteneği kazanabilirsiniz. Karşınızdakinin vücut hareketlerine bakarak aklından geçenleri okumanız mümkün” diye konuştu. Katılımcılara eğitim sonunda, Cem Öğretir imzalı üç adet eğitim sertifikası verildi.

Etiketler: / / / / / /