‘Vefalı Dostlar Sergisi’ Gerçekleştirildi

• 20.12.2022
  • ‘Vefalı Dostlar Sergisi’ Gerçekleştirildi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gazetecilik Bölümü öğrencileri tarafından Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında ve Öğr. Gör. Tülin Serindik yürütücülüğünde ‘Vefalı Dostlar Sergisi’ gerçekleştirildi. Öğrencilerin Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte yapmış oldukları sergi OMÜ Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde tanıtıma sunuldu. Öğrenciler rehabilitasyon merkezinde bulunan çocuklarla bir araya gelerek etkinlikler düzenledi ve yapılan çalışmaların kampüs bahçesinde segilemesini gerçekleştirdi.

“Aynı bahçenin farklı çiçekleriyiz”

Farkındalık oluşturmak adına bu çalışmayı yaptıklarını ifade eden öğrenciler, “Oradaki çocuklar özel insanlar, hepsinin ayrı ayrı farklılıkları var. Onlarla vakit geçirdik, etkinlikler yaptık, eğlenmelerini sağladık ve birlikte fotoğraf çektirdik. Tek amacımız farkındalık oluşturmaktı. Onların da bizden biri olduğunu göstermek. Biz aynı bahçenin farklı çiçekleriyiz.” ifadelerini kullandılar.

“Anı köşesi açacağız”

Yaptıkları proje ile çocuklarla beraber vakit geçiren öğrenciler, yaptıkları etkinliklerin de fotoğraflarını çekerek Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesinde bu proje kapsamında anı köşesi yapacaklarını belirttiler.

Haber: Buket Cürebal

Etiketler: / / / / / / / / /