TRT’den OMÜ İletişim Fakültesine İki Ödül

• 20.11.2020
  • TRT’den OMÜ İletişim Fakültesine İki Ödül için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda bu akşam TRT2’den yapılan canlı yayında ödüller sahiplerini buldu. TRT Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alcan, açılış konuşmasında katılan herkese teşekkür ederek bu yıl yarışmaya 76 üniversiteden 790 öğrencinin başvuru yaptığını söyledi.

Elif Bereketli’nin sunumuyla gerçekleştirilen canlı yayında OMÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü iki dalda ödül aldı. Radyo Yayıncılığı Drama Programı Kategorisinde Şule Nur Yazar ve Utku Can Eroğlu “Koparılan Çiçekler” adlı eser ile ikinci oldu. Yazar ve Eroğlu’nun ödülünü TRT Radyo Dairesi Başkanı Ahmet Akçakaya takdim etti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından ödüllerin takdim edildiği Televizyon Yayıncılığı Kısa Film Kategorisinde ise Mohamad Vard Atik, Feyza Kani ve Yasser Kosba “Ne Olmuş” adlı eser ile üçüncü oldu.

Ödül töreninde öğrencilere eşlik eden ve onların heyecanını paylaşan İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nursel Bolat “Öğrencilerimiz çok emek verdi. Üniversitemizi ve Fakültemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bölümümüz ve Fakültemiz adına kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler: / / / / / / / / / / / /