TRT Geleceğin iletişimcileri Yarışmasında OMÜ’den İki Derece

• 17.11.2020
  • TRT Geleceğin iletişimcileri Yarışmasında OMÜ’den İki Derece için yorumlar kapalı

Bu yıl altıncısı düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak Televizyon Yayıncılığı Kısa Film dalında Feyza Kani,Mohammad Vard Atik ve Yasser Kosba “Ne Olmuş” adlı eserle, Radyo Yayıncılığı Drama Programı dalında Şule Nur Yazar ve Utku Can Eroğlu “Koparılan Çiçekler” adlı radyo programı ile ilk 3’e kaldı. Dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Finale kalıp dereceye giremeyen öğrencilerimizi emeklerinden dolayı ve fakültemizin adını finalde duyurdukları için teşekkür ederiz.

Haber ve Tasarım: Mikail Bıyıklı

Etiketler: / / /