Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Oryantasyon Eğitimi Düzenledi

• 31.10.2023
  • Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Oryantasyon Eğitimi Düzenledi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım (HİT) Bölümü, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında bölüme kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine yönelik ‘oryantasyon eğitimi’ düzenledi.

Fakültenin konferans salonunda gerçekleşen eğitime; HİT Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Ögr. Üyesi Deniz Özer Alper ile Dr. Öğr. Üyesi Burcu Altıparmak, Arş. Gör. Cansu Mayadağlı, Arş. Gör. Nilay Tan Çakır ve Arş. Gör. Ahmet Kubilay Sevimli katıldı.

Bölüm akademisyenlerinin kendilerini tanıtmasıyla başlayan eğitimde; üniversite, fakülte ve bölümün olanakları, staj imkânları, kariyer planlamaları, müfredat, akademik takvim, ders kayıtları ve otomasyon sistemi gibi birçok konuda öğrencilere bilgi verildi.

Eğitim sonrasında öğrencilere fakülte içerisinde yer alan fotoğraf stüdyosu, radyo stüdyosu, Mac laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, kütüphane ve çalışma salonu tanıtımı yapıldı.

Etiketler: / / / / /