Sine-Düş Topluluğu Halloween Etkinliği Düzenledi

• 19.10.2022
  • Sine-Düş Topluluğu Halloween Etkinliği Düzenledi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Sinema ve Düşünce Öğrenci Topluluğu (Sine-Düş) Halloween kapsamında oryantiring etkinliği düzenledi.

İletişim Fakültesi fuaye alanında gerçekleşen Sine-Düş’ün oryantiring etkinliği OMÜ’lü öğrencileri bir araya getirdi. Etkinlik organizatörü Sine-Düş etkinlik alnını çeşitli ışıklar ve dekorasyon malzemeleri ile süsledi. Bunun yanı sıra isteyen öğrencilerle etkinliğe uygun yarışma gerçekleştirdi.

Oryantiring etkinliği doğrultusunda yarışmacı takımlar belirlendi ve bu takımlar için etkinlik alanında 5’er adet olacak şekilde ipuçları yerleştirildi. Takımlardan ipuçlarını bulup onları çözmeleri ve saklanan film isimlerini ortaya çıkarmaları istendi. Film ismini en kısa sürede çözen yarışmacı takıma ise bir ödül takdim edildi.

Halloween kapsamında oryantiring etkinliğine katılan öğrenciler ve yarışmacı takımlar eğlenceli anlar geçirdi.

Haber: Zekican Gürkan

Fotoğraf: Zekican Gürkan