RTÜK Uzman Alımı Sınav Duyurusunu Yayımladı

• 18.04.2022
  • RTÜK Uzman Alımı Sınav Duyurusunu Yayımladı için yorumlar kapalı
  • 462 kez okundu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) kadro açığı bulunan Genel İdare Hizmetleri sınıfı, 9. dereceli 20 adet kadro ile Üst Kurul Uzman Yardımcısı giriş sınavını duyurdu.

25 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayıp 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 17.30’da sona erecek olan sınav başvuruları, Üst Kurulun resmi internet adresinde (www.rtuk.gov.tr) bulunan başvuru sayfasında yer alan “Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Sınav Başvuru Formu” kısmından elektronik ortamda yapılacak.

Yapılacak Üst Kurul Uzman Yardımcılığı giriş sınavına katılabilmek için üniversitelerin en az dört yıllık öğrenim veren fakülte veya yüksekokulları ile denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtdışındaki eğitim kurumlarının yukarıda sayılan bölümlerinden mezun olmaları, 35 yaşını doldurmamış olmaları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2020 veya 2021 yılında A Grubu kadrolar için yapılan KPSS’den, başvuruda bulunulan puan türünden 70 ve üzerinde puan almış olmaları gibi şartlarını sağlamak gerekiyor.

Sınav duyurusu: https://www.rtuk.gov.tr/ust-kurul-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-duyurusu/4270

Etiketler: / / / / / / / / /