OMÜ Öğrencileri Özel Eğitim Öğrencileri İle Buluştu

• 12.01.2022
  • OMÜ Öğrencileri Özel Eğitim Öğrencileri İle Buluştu için yorumlar kapalı
  • 545 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Şehit Nuri Pamir İlkokulu özel eğitim sınıfı ile bir araya geldi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özlem Akgüç Çetinkaya’nın yürüttüğü Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilen projede, özel eğitim sınıfı öğrencilerini toplumla kaynaştırma ve toplumu onlara karşı bilinçlendirmek amaçlandı.

Proje ekibinden Melek Ekinci, özel eğitim öğrencileriyle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirterek “Hedeflediğimiz proje aşamalarını gerçekleştirerek özel eğitim sınıfı öğrencilerinin toplumsal uyum becerilerinin geliştirmesine yardımcı olduk. Bizler de bu konuda daha bilinçlendik ve çevremizi de bilinçlendirdik.” dedi. “Engelleri aşınca güzelleşiyor” sloganı ile yola çıkan proje ekibi, çocuklarla kamuya açık bir yerde langırt, halat çekme gibi oyunlar oynadıktan sonra film izledi.

Etiketler: / / / / / / / / /