Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünün Gündemi “Gök Vatan”

• 27.04.2024
  • 77 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuad Başgil Hukuk Topluluğunun 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü kapsamında düzenlediği “Gök Vatan ve Angajman Kuralları” adlı konferans, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesinde (AFBH) gerçekleştirildi.

Fakültenin konferans salonunda düzenlenen programa; AFBH Dr. Öğr. Üyesi Sezai Çağlayan, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğr. Gör. Av. Nazlı Can, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinden Gazi Bayram Bayar, Gazi Hakan Keser akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansta, OMÜ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sezai Çağlayan ve İTÜ Öğr. Gör. Nazlı Can, hava sahası koruması ve yönetimiyle ilgili hukuksal durumu katılımcılarla paylaştı.

Düzenlenen konferansa Sinema Düşünce Topluluğu ve Fotoğrafçılık Topluluğu katkı sağladı.

Program, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABER – FOTOĞRAF: Ece Topatay

Etiketler: / / / / / /