Koyun Koyuna Filmine Fransa’dan teklif

• 15.11.2015
  • Koyun Koyuna Filmine Fransa’dan teklif için yorumlar kapalı

İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Filiz Erdoğan Tuğran’ın “Koyun Koyuna” adlı kısa filmi Fransa Angers Premier Film Festivali’nde gösterilmek üzere teklif aldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü Araştırma Görevlisi Filiz Erdoğan Tuğran’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı “Koyun Koyuna” filmi, geçtiğimiz Mayıs ayında 26. Ankara Uluslararası Kısa Film Festivali’nde yarışmıştı. Büyük ilgi gören kısa film Fransa Angers Premier Film Festivali’nde de gösterilmek üzere değerlendirilecek.

Tuğran, ‘’Festival birçok bölümden oluşuyor. Bu bölümlerden biri de İlk Kısa Film Yarışması Bölümü. Bu bölümde yönetmenler sadece ilk filmleriyle yarışabiliyor. Benim de ilk kısa filmim olduğu için dikkat çekti. Bunun üzerine filmimi festivale göndermemi teklif ettiler.  Filmim şu an değerlendirme aşamasında. Umarım başarıyla sonuçlanır’’ diye konuştu.

Etiketler: / / / / / / / / /