Kitapseverler çarşamba kitap fuarında buluştu

• 15.06.2015
  • Kitapseverler çarşamba kitap fuarında buluştu için yorumlar kapalı

Çarşamba Kitap Fuarı bu yıl 3. kez kitapseverlerle buluştu.

Samsun Çarşamba Belediyesi tarafından bu yılı 3.sü düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 2-10 Mayıs tarihleri arasında kitapseverlerle buluştu. Çarşamba Belediyesi Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı, Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Zakkum grubunun konseriyle başlayan fuara 81 yayınevi ve aralarında Haydar Ergülen, Aşkım Kapışmak, Tuna Kiremitçi gibi isimlerin de bulunduğu 81 yazar-şair katıldı.

Çarşamba halkı ve özellikle öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören fuar kapsamında, imza günleri, müzik gösterileri, söyleşiler ve Çarşamba’nın tarihi fotoğraflarından oluşan bir sergi de yer aldı.

Etiketler: / / / / / / /