İletişim Fakültesi’nde “Teknolojinin Fragmanı” Dijital Sergisi açıldı

• 18.11.2022
  • İletişim Fakültesi’nde “Teknolojinin Fragmanı” Dijital Sergisi açıldı için yorumlar kapalı
  • 294 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Topluluğu öğrencileri tarafından “Teknolojinin Fragmanı” adlı dijital sergi gerçekleştirildi. 16 Kasım 2022 tarihinde İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Onur Bekiroğlu, Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Ömer Çakın, Dr.Öğr.Üyesi Sinan Kaya, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla açılışı yapılan dijital sergide, geliştirilen ve gelişebilecek teknolojiler hakkında düşünceler, beklentiler, korkular ve ayrıca gelecekteki şehir düzenleri gibi konularda çalışmalar sergilendi. Sergide yapay zeka destekli tasarımlara da yer verildi. Fakülte fuaye alanında fiziki olarak gerçekleştirilen sergi, fakülte panolarında yer alan afişlerdeki QR kod okutularak ya da fakülte web sayfasından online ortamda da ziyaret edilebilecek.

Haber: Sevil Doğan

Fotoğraf: Hikmet Can Altan