İletişim Fakültesi öğrencilerinden yılsonu yemeği

• 15.06.2015
  • İletişim Fakültesi öğrencilerinden yılsonu yemeği için yorumlar kapalı

Medya ve İletişim Topluluğu’nun düzenlediği “İletişim Fakültesi Akşam Yemeği”nde buluşan öğrenciler, bütün bir yılın yorgunluğunu eğlenerek attı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Topluluğu tarafından öğrenciler, akademik ve idari personelin kaynaşmasını sağlamak amacıyla 14 Mayıs Perşembe günü düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, bütün bir yılın yorgunluğunu attı. Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan’ın harmandalı oynayarak izleyicileri mest ettiği etkinlikte, Genç İfade Gazetesi’nin birinci sayısı da pasta kesilerek kutlandı.

Etkinliğin geleneksel hale gelmesini istediklerini belirten kulüp yönetimi, gelecek dönemde daha kalabalık bir yemek düzenleyeceklerinin de müjdesini verdi.

Etiketler: / / / / / / / / / / /