Genç İfade Ekibi Güz Döneminin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

• 17.10.2023
  • Genç İfade Ekibi Güz Döneminin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi için yorumlar kapalı
  • 235 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Genç İfade ekibi, güz döneminin ilk toplantısını Yazı İşleri Müdürü Öğr. Gör. Onur Şen moderatörlüğünde gerçekleştirdi. Öğrencilere gazetenin çalışma prensiplerini ve geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalardan bahseden Şen, sözü gazetenin deneyimli öğrencilerine bıraktı.

Deneyimli öğrenciler, Genç İfade Uygulama Gazetesine yeni katılım sağlayan öğrencilere tecrübelerini aktardılar. Toplantının devamında Genç İfade Uygulama Gazetesinin son sayının incelemesi yapıldı. Toplantıda son olarak haber konusu dağılımı ve habercilik üzerine öğrencilerle sohbet edildi.

Toplantı fotoğraf çekimi sonrasında sona erdi.

Haber: Serhat Bulki

Fotoğraf: Ali Konyar