• 10.11.2023
  • Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Vefatının 85’inci Yılında Mustafa Güneşdoğdu Kampüsünde Anıldı için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü öğrencileri, Millî Mücadelenin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yılı sebebiyle saat 09.05’de kampüs anıt alanında anma töreni gerçekleştirdi.

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde bulunan öğrenci toplulukları tarafından organize edilen anma törenine, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Çakın, fakülte ve meslek yüksekokulu sekreterleri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Bayrakların yarıya indirilmesiyle başlayan anma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Genç İfade ekibi olarak bizler de; “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.”

Haber: Mustafa Tunca, Meltem Işık Duran

Fotoğraf: Oğulcan Taş