Fotoğraflarla Çarşamba’yı Anlat Yarışmasının Başvuruları Devam Ediyor

• 26.05.2022
  • Fotoğraflarla Çarşamba’yı Anlat Yarışmasının Başvuruları Devam Ediyor için yorumlar kapalı
  • 349 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde yer alan Fotoğrafçılık Topluluğu ile Çarşamba Belediyesi işbirliğinde “Fotoğraflarla Çarşamba’yı Anlat” yarışması düzenlenecek.

Samsun’un Çarşamba ilçesinin fiziksel ve kurumsal özelliklerini konu alan yarışmada fotoğrafa ilgi duyan OMÜ öğrencilerinin bu alandaki çalışmalarını teşvik etmek, fotoğraf sanatının yaygınlaşmasına ve OMÜ’nün görsel hafızasına katkıda bulunmak amaçlanıyor.

“Tarih, Doğa, Kültür ve Sporun Kenti Çarşamba’da en güzel fotoğrafı sen çek; doğası, insanı, tarihi, manzarasıyla herkesi kendine hayran bırakan kadim şehir Çarşamba’yı fotoğrafınla anlat” sloganıyla yola çıkan yarışmanın başvuruları 18-31 Mayıs 2022 tarihlerinde alınacak.

Seçici kurul tarafından değerlendirilen fotoğraflar arasından seçilen 3 fotoğrafa ödül verilecek. Diğer fotoğraflar arasından ise 20 adet fotoğraf ilerleyen tarihlerde gerçekleşecek olan etkinlikte sergilenecek.

Yarışmaya başvuru linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeA6WhvG4I4kwwry7x87Zyi4qKX1l5bWukqFO1wTCx229WQ0w/viewform

Etiketler: / / / / / / / / / / /