Erdem Genç ile fotoğraf üzerine

• 15.06.2015
  • Erdem Genç ile fotoğraf üzerine için yorumlar kapalı

Fotoğrafçı ve Yönetmen Erdem Genç OMÜ İletişim Fakültesi’nde “Fotoğraf Makinesi ile Film Çekmek” başlıklı bir seminer verdi.

Fotoğrafçı ve yönetmen Erdem Genç konuşmacı olarak katıldığı “Fotoğraf Makinesi ile Film Çekmek” başlıklı seminer programında İletişim Fakültesi öğrencileri ile buluştu.

Halka İlişkiler Topluluğu tarafından 21 Nisan’da düzenlenen seminerin açılış konuşmasını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran yaptı. Taşkıran, “Kocaeli Üniversitesi’nden öğrencim olan, öğrencilik yıllarından beri fotoğrafçılığın mutfağında çalışmış Erdem Genç’i aramızda görmekten çok mutluyuz. İnanıyorum bugün burada tecrübesiyle sizlere önemli katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.

Ardından söz alan Erdem Genç, konuşmasında, fotoğraf kavramı, fotoğraf makinelerinin işlevleri, fotoğraf ve videonun farkları gibi konular üzerinde durdu. Fotoğraf makinesi alırken dikkat edilmesi gereken noktaları vurgulayan Genç, yüksek fiyatlı her makinenin yüksek görüntü kalitesi sunmadığını ifade etti. Medya ve sinema sektöründe tecrübenin önemli olduğuna işaret eden Genç, öğrencilere öğrencilik yıllarından itibaren sektörde deneyim kazanmak için çaba göstermeleri gerektiğini söyledi.

Konuşmasında, fotoğraf makinelerinin parçalarına ve işlevlerine değinen Genç, son olarak kendisine başvuran öğrencilere iş imkânı sağlayabileceğini de dile getirdi.

Seminer, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Etiketler: / / / / / / / / /