Dekan Bekiroğlu’na Yerel Basın Çalıştayı ve İş Birliği Ziyareti

• 13.12.2022
  • Dekan Bekiroğlu’na Yerel Basın Çalıştayı ve İş Birliği Ziyareti için yorumlar kapalı
  • 291 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu; Anadolu Basın Birliği Samsun Şube Başkanı Turhan Akşen, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve TVKAYA sahibi gazeteci Selçuk Kaya’yı konuk etti.

Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuklar, Dekan Bekiroğlu’na, gerçekleştirilmesi hedeflenen Yerel Basın Çalıştayı ve muhtemel yapılabilecek iş birliği imkânları hakkında bilgiler paylaştı. Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Prof. Dr. Bekiroğlu, üniversite-şehir bütünleşmesi noktasında kurumlar arası iletişim ve iş birliğinin öneminin altını çizerek OMÜ Rektörlüğüyle de görüşme sağlayıp gerçekleştirilmek istenen çalışmalara destek vermek istediklerini kaydetti.

Ziyaret, fotoğraf çekimiyle birlikte sona erdi.

Haber: Öğr. Gör. Onur Şen

Fotoğraf: Esra Öz