OMÜ’de Etkili İletişim Konulu Seminer

• 21.06.2021
  • OMÜ’de Etkili İletişim Konulu Seminer için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım (HİT) Bölümü tarafından “Etkili İletişim” konulu online seminer gerçekleştirildi.

Seminere HİT Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz ve HİT Arş. Gör. Nilay Tan Çakır, Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hatice Karacan Çetin, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Meray Katar Karakaş ve. Öğr. Üyesi Derya Keskinci ile Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tiftik, Adalet MYO ve Hukuk Fakültesi öğrencileriyle online seminerde buluştu. “Etkili İletişim” konulu seminer, 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 10:00 -12:00 arasında gerçekleştirildi.

Seminer, Doç. Dr. Recep Yılmaz’ın öğrencilere kişilik yapılarıyla ilgili bir test uygulamasıyla interaktif bir şekilde başladı. Ardından Yılmaz, anlamlandırma, çerçeveleme, alt metinleri okuma ve iletişim yönetimi konularından bahsetti. Arş. Gör. Nilay Tan Çakır ise iletişim kavramı ve iletişim biliminin tarihsel gelişim sürecine kısaca değindikten sonra öğrencilere iletişim türlerinden özellikle sözsüz iletişim ve beden dili ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Seminer, öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldıktan sonra son buldu.

Etiketler: / / / / /