‘Kadrajımda Yaşam’ ulusal fotoğraf sergisi

• 13.12.2017
  • ‘Kadrajımda Yaşam’ ulusal fotoğraf sergisi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Kadrajımda Yaşam’ adlı fotoğraf sergisi fotoğrafseverlerle buluştu.

Kadrajımda Yaşam adlı sergi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü İletişim Fakültesi Fuaye alanında açıldı. Sergi açılışı Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Layli Ükübayeva, Yazar Roza Aytmatova, Senarist-Yönetmen Bekbolot Haydaraliyev, Haberaks Tv Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sallabaş, Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emin İnan,  fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Fotoğrafçılık Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan “Geçmiş yıllarda düzenlediğimiz ‘Hayattan Kareler’ sergisinin devamı niteliğinde olan ‘Kadrajımda Yaşam’ sergisini, gelecek yıllarda da alt temalarla zenginleştirerek sürdüreceğiz.” dedi.

Fotoğrafçılık Topluluğunun öğrenciler açısından önemini belirten Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan “Fotoğrafçılık topluluğu, öğrencilerimizin organizasyonlara katılması ve farklı üniversitelerle etkileşim içinde olması nedeniyle önem taşıyor.” dedi.

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Layli Ükübayeva Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a Kırgız kalpağı hediye etti.

İletişim Fakültesi Fotoğrafçılık Topluluğu’nun düzenlediği 37 fotoğraftan oluşan ‘Kadrajımda Yaşam’ adlı ulusal fotoğraf sergisinde İletişim Fakültesi öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin yanı sıra çeşitli üniversitelerin öğretim elemanlarının çalışmaları da yer aldı.

IMG_2923IMG_2947ÖZEL-4ÖZEL-3

Etiketler: / / / / /