İletişim öğrencilerinden Ayvacık’ta Foto Maraton

• 30.10.2019
  • İletişim öğrencilerinden Ayvacık’ta Foto Maraton için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, Samsun’un tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Ayvacık ilçesinde “Foto Maraton” başlıklı doğa, kültür ve fotoğraf gezisi gerçekleştirdi.

Ayvacık Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri iş birliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen etkinliğe Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Türk, AK Parti İlçe Başkanı Sertaç Can katıldı. Öğrencilerin  “Yeşilin Elli beş Tonu” sloganıyla gerçekleştirdiği foto maratonda, OMÜ’den 50 öğrenci Ayvacık’ın doğal mekânlarını ve güzelliklerini fotoğrafladı.

Hedef Turizmde Merkez Olmak

Etkinlikte konuşan Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı  “İlçemizde turizm ile birlikte istihdamı nasıl sağlarızın peşindeyiz. Cumhuriyetin ilanı ülkemiz için bir dönüm noktası olmuştu, belki de böyle anlamlı bir günde gelip ilçemizde böyle bir etkinliği gerçekleştirmeniz Ayvacık için de bir dönüm noktası olur diye düşünüyorum. Sizin gibi değerli arkadaşların katkılarıyla bizim belki ilerleyen süreçte üzerine koyacağımız etkinliklerde ilçemizi ilimizde, ülkemizde belki de tüm dünyada tanıtarak turizm merkezi haline getirmek istiyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.

Etkinlik kapsamında çekilen fotoğraflar Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsünde bulunan Yaşam Merkezinde 4-8 Kasım tarihlerinde sergilenecek.

Etiketler: / / / / / / / / /