İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Medya Sohbetleri

• 22.05.2020

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümüöğrencileri tarafından “Medya Söyleşileri” adıyla etkinlikler düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, karantina sürecinde evde geçen zamanı değerlendirmek ve çevresel anlamda fayda sağlamak için medyanın tanıdık isimlerini İletişim Fakültesi öğrencileri ile buluşturdu. Etkinlik kapsamında öncelikle Atv Ana Haber Muhabiri Sümeyye Yılancı Keşan ve sonrasında Habertürk Muhabiri Emrah Doğru ile zoom uygulaması üzerinden onlinemedyasal söyleşi gerçekleştirdiler.

Yapılan etkinliğin devamı geleceğini belirten ekip üyeleri, “medyanın tanıdık yüzlerini sizlerle buluşturmak adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştular.

Haber: Emine Tunç

Etiketler: / / / / /