Hamsi kokulu haber

• 08.11.2017
  • Hamsi kokulu haber için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlileri hamsi şenliği etkinliğinde buluştu.

Çarşamba Belediyesi, İletişim Fakültesi öğretim elemanları ve İletişim Fakültesi öğrenci konseyinin iş birliği ile Mustafa Güneşdoğdu Kampüsü’nde hamsi şenliği düzenlendi. Şenliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Recep Yılmaz, Radyo Sinema Televizyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Çakın, öğretim elemanları, fakülte personeli ve öğrenciler katıldı.

Vize öncesi öğrencilere moral

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, “Vizeler öncesi öğrencilerin moral bulması adına güzel bir etkinlik oldu. Şenliğin tadını çıkarmalarını diliyorum. İlerleyen zamanlarda bunun gibi etkinliklerimiz olacaktır ” dedi. Katılımın yoğun olduğu şenlikte öğrenciler hamsi ızgara, tulum eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı. Öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması ve sıcak bir kampüs ortamı yaşaması amacıyla düzenlenen etkinlik hamsi tadında geçti.

Etiketler: / / / / / / / / / / /