Ondokuz Mayıs Üniversitesi - İletişim Fakültesi - Uygulama Gazetesi -

Korkmaya Hazır Mısın?

Korkmaya Hazır Mısın?
  • 26.10.2019
  • Korkmaya Hazır Mısın? için yorumlar kapalı
  • 2.328 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Sine-Düş Topluluğu, OMÜ Yaşam Merkezi’nde Korku Sineması Etkinliği gerçekleştirdi.

Sine-Düş Topluluğu tarafından organize edilen etkinlik, OMÜ Yaşam Merkezi Brooklyn Cafe’de gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında kafede toplanan öğrenciler, Araştırma Görevlisi Uğur Kılınç’ın Korku Sineması hakkındaki söyleşisini dinledi.

Yaşam Merkezi’nde korku seansı

Söyleşinin ardından Sine-Düş Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Filiz Erdoğan, öğrencilerle beraber topluluk üyelerinin hazırlamış olduğu pastayı kesti. Daha sonra çeşitli cosplay (kostümlü oyun) karakterlerine bürünen öğrenciler OMÜ Yaşam Merkezi’nde renkli görüntüler oluşturdu. Yaşam Merkezi’nde cosplay karakterleriyle fotoğraf çektiren OMÜ’lü öğrenciler, bu tür etkinlikleri daha sık görmek istediklerini dile getirdiler.

“Planlanan iki büyük etkinliğimiz var”

Sine-Düş başkanlığını devralan RTS 4. sınıf öğrencisi Burak Orhan Anılan artık yeni bir Sine-Düş’ün geldiğini belirterek; “Yönetim olarak ilk etkinliğimizin heyecanını yaşıyoruz. Öncelikle tüm hocalarıma, ekip arkadaşlarıma ve etkinliğimize katılanlara teşekkürü borç bilirim. Bizim için zorlu ve bir o kadar da keyifli bir süreç oldu. Bugün gerek hava koşulları, gerekse biraz tecrübesizlik ile ufak tefek aksaklıklar yaşadık. Lakin önümüzdeki etkinliklerde çok daha kaliteli vakit geçireceğinize hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu. Açıklamasında planlanan etkinliklere de değinen Anılan, “Önümüzde iki büyük etkinliğimiz var. Eğer tarihlerde bir sıkıntı yaşamazsak bu dönem bitmeden üçüncü bir etkinlik planımız da mevcut. Sine-Düş sosyal medya hesaplarını takipte kalın” dedi.

https://twitter.com/OmuSineDus

https://www.facebook.com/OmuSineDus/

https://www.instagram.com/omusinedus/

  

Etiketler: / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ