İletişim Fakültesi’nden Bir Başarı Daha

• 28.06.2019
  • İletişim Fakültesi’nden Bir Başarı Daha için yorumlar kapalı

Bu yıl beşincisi düzenlenecek TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema (RTS) öğrencileri Arda Ersel ve Esin Şeker OMÜ Radyo’da yayınladıkları ‘Bir Ölünün Dünyaya Mektubu’ adlı radyo programları ile Radyo Yayıncılığı Drama Programı kategorisinde ilk üçe girmeye hak kazanmışlardır.

Öğrencilerin 4 ana kategori (Radyo, Televizyon, Haber ve İnternet Yayıncılığı) ve 12 dalda yarıştıkları TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması bu yıl 3 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek. TRT Türk saat 21.00’ da TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nı canlı yayınlayacak.

Bu yıl beşincisi düzenlenen yarışmaya, ülkemizin yani sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC’deki üniversitelerin iletişim alanında eğitim gören lisans öğrencilerinin, 2018-2019 öğretim yılı içinde hazırladıkları Türkçe ya da Türkçe altyazılı eserleri katılabiliyor.

Radyo Yayıncılığı jürisi

Can Doğan, Ahmet Portakal, Eftalya Nur Öktem, Cem Arslan, Acar Acartürk,