Ondokuz Mayıs Üniversitesi - İletişim Fakültesi - Uygulama Gazetesi -

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde Öğrencilerden Büyük Buluşma

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde Öğrencilerden Büyük Buluşma
  • 14.06.2024
  • Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde Öğrencilerden Büyük Buluşma için yorumlar kapalı
  • 647 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Fotoğrafçılık Topluluğunun (OMÜFoto), İletişim ve Medya Topluluğu paydaşlığı, Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde (MKGK) bulunan öğrenci toplulukları, Üniversite, Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) ve Çarşamba Belediyesi iş birliğiyle düzenlediği “MKGK 3. Geleneksel Tanıtım Etkinliği” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sinan Kaya ve Doç. Dr. Ömer Çakın, bölüm başkanları, akademisyenler, idari personeller, öğrenci toplulukları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Topluluklar, başarılı etkinliklerinin devamı için destek istiyor

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren OMÜ Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Yunus Emre Bakır, “İletişim ve Medya Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Gülten Arslantürk’e, Fotoğrafçılık Topluluğu akademik danışmanı Öğr. Gör. Okan Karakoca’ya, kurum iş birliklerini gerçekleştiren Öğr. Gör. Onur Şen’e ve ekip arkadaşlarıma buradaki herkes adına teşekkür ediyorum. Hiçbir arkadaşım alkış almak veya tebrik edilmek için emek vermedi. Bu alana gelecek olan katılımcıların yüzleri gülsün, günleri güzel geçsin ve birbirleriyle kaynaşsın diye çabaladılar. Biz topluluklar aracılığıyla tecrübe edinmeyi, kendimizi geliştirmeyi ve sorumluluk bilinci kazanmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda ekip arkadaşlarımızla birlikte mücadelemizi veriyoruz ve sizlerden de destek bekliyoruz.” dedi.

Dekan Prof. Dr. Bekiroğlu: Öğrenci Topluluklarının el ele vererek böylesine kapsamlı bir etkinliği düzenlemeleri oldukça önemli

Yunus Emre Bakır’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, “Önceki dönemlerde topluluklarımızı yürüten öğrencilerimizin katkılarıyla birlikte MKGK tanıtım etkinliğimiz geleneksel hale geldi. Bu kapsamda topluluklarda görev alan öğrencilerimiz büyük bir özveriyle çalışma ortaya koydular. Bu etkinlik; Fotoğrafçılık, İletişim ve Medya, Gazetecilik, Ali Fuad Başgil Hukuk, Çarşamba Kampüs, Sine-Düş, OMÜ Radyo ve Yeni Medya Topluluklarının ortak katkılarıyla ortaya çıktı. Kampüsümüzün bünyesinde bulunan topluluklarımız el ele vererek böylesine kapsamlı bir etkinliği düzenlemeleri oldukça önemli. Katılımcılara, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinliklerde keyifli vakit geçirmelerini diliyorum.” ifadelerini aktardı.

Etkinlik Programı ve Sergiler

Etkinlikte, Çarşamba Kampüs Topluluğunun “Filistin-Gazze” sergisinin açılışını gerçekleştiren protokol ve katılımcılar, alanda bulunan öğrenci topluluklarının stantlarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

10-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen geleneksel tanıtım etkinliklerinde; OMÜ Yeni Medya Topluluğunun “Metaverse Evreninde Yeni Medya Topluluğu” sunumu, OMÜ Fotoğrafçılık Topluluğunun fotoğraf sergisi, Sine-Düş Film Festivali lansmanı, Zeybek Gösterisi, Mikrofon Sende, spor müsabakaları, Dünden Bugüne İLEF’de Sinema, fotoğrafçılık ve Kahoot bilgi yarışmaları düzenlendi.

Haber: Bayer Babacan Yarış, Ece Topatay, Serhat Bülki
Fotoğraf: OMÜFoto

Etiketler: / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ