Öğrencilerden Afrin için anlamlı etkinlik

• 04.04.2018
  • Öğrencilerden Afrin için anlamlı etkinlik için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında şehit olan askerler için farkındalık oluşturmak amacıyla lokum dağıtımı gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüs kantinin de kurulan stantta Zeytin Dalı Harekâtı, Afrin’de şehit düşen ve halen orada bulunan Mehmetçik hakkında bilgiler verildi. Etkinlikte öğrencilere vize sınavları öncesi lokum ikram edildi.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan OMÜ Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Onur Şen bu gibi etkinliklerle farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Etkinliğin OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nca gerçekleştirildiğini belirten Şen “Afrin’de şehit olan Mehmetçiklerimiz ve şu an orada ülkemizin sınır güvenliği için çatışmada bulunan kahraman askerlerimiz için lokum dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bu gibi etkinliklerle farkındalık yaratmak ve orada savaşan askerlerimiz için burada bir bilinç oluşturmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Onur Şen, etkinliğe katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta’ya, Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul’a ve etkinliğe katılan öğrencilere teşekkürlerini sundu.

OMÜ Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Enes Başar’ın da hazır bulunduğu etkinlik gün boyu devam etti.

Etiketler: / / / / /