İletişim Fakültesi’nde “dijital sinema kameraları” semineri düzenlendi

İletişim Fakültesi’nde  “dijital sinema kameraları” semineri düzenlendi
  • 09.12.2016
  • İletişim Fakültesi’nde “dijital sinema kameraları” semineri düzenlendi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü’nün başlattığı 3. İletişim Çalışmaları kapsamında düzenlenen “Dijital Sinema Kameraları” seminerinde eğitmen Sinan Şensivas, sektördeki deneyimlerini fakülte öğrencilerine örnekler üzerinden anlattı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Çakın ve Gazetecilik Bölümü Uzmanı Tülin Al Sahli ile öğrenciler, sinemanın teknikleri hakkında bilgi aldı.

Şensivas, kameranın tekniklerini, kullanımını, hareketlerini, sektördeki deneyimlerinden örnekler vererek  öğrencilere anlattı.

“Başarının anahtarı süreklilik”

Yapılan işin  devamlılığının önemine vurgu yapan Şensivas, sürekliliğin önemli olduğunu ve devamlılık olmazsa yapılmış olan her işin faydasının olmayacağını belirtti.

Şensivas, “İçinde bulunduğunuz zamanın kıymetini bilin ve bugün yapacağınız işlerinizi ertelemeyin, zaman geri alınamaz ve bu sizin başarılarınızı engelleyebilir. Şuanda yapmak istediğiniz ne varsa yapmalısınız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Seminer, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Niyazi Usta tarafından eğitmen Sinan Şensivas’a verilen teşekkür belgesi ile son buldu.

dsc_0094

dsc_0095