• 30.05.2024
  • OMÜ Yeni Medya Topluluğu’ndan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü Ziyaret için yorumlar kapalı
  • 678 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeni Medya Topluluğu, topluluk danışmanı Doç. Dr. M. Nur Erdem ve yönetim ekibi ile birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebubekir Ayrancı ve ekibini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, projelerde üstlendiği roller, personel alımıyla ilgili çalışmaları ve iletişim fakültesi öğrencilerine sunulan staj imkânları detaylı olarak incelendi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yetkilileri sektörle ilgili bilgi ve tavsiyelerini öğrencilere aktarırken ortak projeler geliştirme konusunda değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca iletişim uzmanları ve iletişim fakültesi öğrencileri için geliştirilmiş istihdam stratejileri hakkında bilgiler verdi.

Görüşmenin, öğrencilerin sektör bilgilerini artırmak ve kariyer planlamalarına yön vermek açısından verimli geçtiğine değinen Doç. Dr. M. Nur Erdem, bu tür ziyaretlerin iletişim fakültesi öğrencilerinin profesyonel hayata hazırlanmasında önemli bir rol oynadığını belirtti ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile yapılacak işbirliklerinin önemine değindi. Ayrıca Nur Erdem, OMÜ Yeni Medya Topluluğunun gelecekte de benzer ziyaretler ve etkinliklerle öğrencilerin sektöre dair bilgilerini artırmayı ve profesyonel dünyayla yakın ilişkiler kurmalarını hedeflediğini dile getirdi.

Ziyaret kurum gezisi ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABER: Merve Cengiz

Etiketler: / / / / /