Öğrencilerimizden Ozan Yazar’ın fotoğraf başarısı

• 13.11.2015
  • Öğrencilerimizden Ozan Yazar’ın fotoğraf başarısı için yorumlar kapalı

Öğrencilerimizden Ozan Yazar’ın çektiği fotoğraflar Ege Üniversitesi 3. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu kapsamındaki Karma Fotoğraf Sergisi’nde gösterime layık görüldü

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Ozan Yazar’ın fotoğrafları “Yeni Medya” başlıklı 3. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu kapsamındaki Karma Fotoğraf Sergisi’nde fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nin işbirliğiyle 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenen sempozyumda farklı üniversitelerden 26 öğrencinin fotoğrafı sergilendi.

Etiketler: / / / / / / / / /