Genç İfade Ekibi Güz Döneminin İlk Toplantısını Yaptı

• 28.10.2022
  • Genç İfade Ekibi Güz Döneminin İlk Toplantısını Yaptı için yorumlar kapalı
  • 304 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Genç İfade, güz döneminin ilk toplantısını Genç İfade editörü Öğr. Gör. Onur Şen moderatörlüğünde gerçekleştirdi. Öğrencilere gazetenin çalışma prensiplerini anlatan, geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalardan bahseden Şen, sözü gazetenin öğrenci temsilcilerine bıraktı.

2 dönemdir Genç İfade öğrenci temsilciliğini yapan Gazetecilik 4. Sınıf öğrencisi Esra Öz, yeni katılan üyelere önce kendini tanıtıp sonrasında çalışma sistemini aktararak gazetenin işleyişini anlattı. Ardından gazetenin bir diğer öğrenci temsilcisi olan Gazetecilik 4. Sınıf öğrencisi Zekican Gürkan kendini tanıtarak yeni ekip üyelerine yardımcı olabileceği konularda bilgi verdi. Toplantının devamında nöbet sisteminin anlatımı ve son sayının incelemesi yapıldı. Son olarak haber konusu dağılımı ve habercilik üzerine öğrencilerle sohbet edildi. Bilgileri alınan öğrenciler ekibe dahil edildi. Toplantı fotoğraf çekimi sonrasında sona erdi.

Haber: Esra ÖZ

Fotoğraf: Berkcan DERECİ