Rektör Ünal İl Pandemi Kurulu Toplantısına Katıldı

• 26.08.2020
  • Rektör Ünal İl Pandemi Kurulu Toplantısına Katıldı için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla alınacak tedbirleri görüşmek üzere Samsun Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında düzenlenen “İl Pandemi Kurulu Toplantısı”na katıldı.
Valilikte düzenlenen toplantıda; Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve diğer kurul üyeleri de yer aldı. İl Pandemi Kurulu Toplantısında, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Samsun genelinde yer alan ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim kurumları ile öğrenci yurtlarında koronavirüse karşı alınacak önlemler de görüşüldü.

Etiketler: / /