OMÜ Masa Tenisi Millî Takımı Olimpiyat Kampında

• 06.02.2021
  • OMÜ Masa Tenisi Millî Takımı Olimpiyat Kampında için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Türkiye Masa Tenisi Erkekler A Millî Takımı Teknik Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Vedat Erim’in çalıştırdığı milli takım, 2021 Tokyo Olimpiyatlarına katılmak için aralıksız çalışıyor.

İstanbul’da kampa giren Masa Tenisi Milli Takımının, olimpiyat şampiyonaları için sıkı bir antrenman temposuyla çalıştıklarına işaret eden Teknik Direktör Erim, ülkemizi başarıyla temsil etmek ve masa tenisine olan ilgiyi arttırmak istediklerini belirtti. Türkiye Masa Tenisi Erkekler A Millî Takımı’nın çalışmaları hakkında da bilgiler paylaşan Vedat Erim, hedeflerinin, Japonya’nın başkenti Tokya’da yapılacak olan 2021 Olimpiyat Oyunlarına katılarak başarılı sonuçlar elde etmek olduğunu söyledi.

Etiketler: / / / / / /