Sine-Düş’ten Kısa Film Hafızası Projesi

• 29.10.2020
  • Sine-Düş’ten Kısa Film Hafızası Projesi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri tarafından çekilen kısa filmler, Kısa Film Hafızası Projesi ile herkesin erişimine açılıyor.

Sine-Düş Topluluğu’nun gerçekleştirdiği Kısa Film Hafızası Projesi ile OMÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin dünden bugüne çektikleri kısa filmlere herkesin erişebilmesi ve bu filmler için dijital bir arşiv oluşturulması amaçlanıyor. Aynı zamanda önceki yıllarda İletişim Fakültesinde, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından düzenlenen 28 Aralık Sinemanın Doğum Günü Etkinliği’nde öğrenciler tarafından çekilen kısa filmlerin gösterimi yapılıyordu. Bu yıl pandemi nedeniyle Fakültemizde yapılamayacak olan etkinlik, Sine-Düş Topluluğu’nun Youtube kanalı üzerinden gerçekleştirilecek. İnternet erişimine sahip herkesin, öğrenciler tarafından çekilen kısa filmlere erişebilmesini amaçlayan Kısa Film Hafızası Projesi’ne katılmak için OMÜ İletişim Fakültesi bünyesinde film çekmiş ve filmi festival sürecini tamamlamış olan herkes omusinedüs@gmail.com adresinden iletişime geçebilir.

Haber: Kader İbici

Etiketler: / / / / / / / /