Öğrenciler ‘Psikoloji Ve Gelişim Zirvesi’nde Buluştu

• 06.11.2019
  • Öğrenciler ‘Psikoloji Ve Gelişim Zirvesi’nde Buluştu için yorumlar kapalı

Samsun’da, çoğunluğu öğrenci olan yaklaşık 200 kişi ‘Psikoloji ve Gelişim Zirvesi’ başlıklı eğitim programında bir araya geldi.

Samsun’un Atakum ilçesinde 2 Kasım Cumartesi Etkin Kampüs tarafından ‘Psikoloji ve Gelişim Zirvesi’ eğitim semineri düzenlendi. Haber Spikeri ve İletişim Uzmanı İrfan Değirmenci, Psikolog ve İletişim Uzmanı Hande Cesur, İş insanı ve Yazar Özel Oytun Türkoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı seminere katılımcıların ilgisi büyük oldu. ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’, ‘Diksiyon’, ‘Zor İnsanlarla İletişim’ ve ’İnsanları Etkileme Yöntemleri’ başlıklarıyla sunum yapılan seminer, büyük bir kısmı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencisi olan katılımcılara sertifika verilmesiyle son buldu.

Etiketler: / / / / / / / /